Vår lille review av TeamViewer remote desktop klient

Vi har testet TeamViewer

TeamViewer er nok kanskje et av de mest vanlige programmene å bruke for de som driver med data svindel. Mange har nok fått en telefon fra Windows techsupport der de ønsker å hjelpe deg med et PC problem. Dui blir så bedt om å installere TeamViewer slik at svindleren kan få full tilgang til din PC. Selv om dette kan virke skummelt, så er TeamViewer et trygt program, og et nyttig hjelpemiddel.

TeamViewer finnes i desktop versjoner til Windows, Linux og Mac. Dette gjør at man kan kommunisere på tvers av platformene. TeamViewer er en enkel og ekstremt rask fjernsupport, ekstern tilgang, nettbasert samarbeid og møter; dette er verktøyene for en sammenkoblet verden der kun fantasien din setter grenser. Man kan f.eks. brukes til å styre hjemme PCen mens du er på jobb, eller hvis du ønsker å hjelpe foreldre som sliter på dataen. Det som kreves er at begge maskinen har TeamViewer installert.

Når man først starter Team Viewer på PC1, så får man oppgitt din ID og et passord. Denne ID’en og passordet må man fylle fylle inn i TeamViewer applikasjonen på den PC’en man skal bruke til å koble til PC1. Man kan også opprette en konto som man kan lagre flere forskjellige PC’er som man kobler til hyppig.

 

Vår vurdering:

  • Enkel å innstallere
  • Enkel å bruke
  • Gratis
  • App tilgjengelig for Android, IOS og Windows Mobile

÷

  • Ingen spessielle

Terningkast_6