Imponer vennene dine med «Hollywood» terminal

Som du sikkert har sett så har en del Hollywood filmer og TV-serier en fremstilling av IT/hacking o.l. som ikke er helt virkelighetsnært. Siden Hollywood terminal er tilgjengelig via PPA, så er installasjonen lekende lett. Alt du trenger å gjøre er å legge til PPA’en i repository, og oppdatere det lokale repository index, og så installere hollywood og byobu pakkene. Kjør følgende kommandoer i terminalvinduet:

For å kjøre Hollywood terminalen kjører du følgende kommando i terminalvinduet:

Hvis du ønsker å fjerne Hollywood terminal fra systemet ditt, kjhør følgende kommando i terminalvinduet:

Under er en liten video som viser Hollywood terminal in acton.

 • OddW

  Kunne vert brukt som «skjermsparer» ?

  • ØysteinS

   Skulle ikke være umulig å lage et skript som kjører automatisk når skjermsparer aktiveres.

   • OddW

    Jeg er litt for fersk i Linuxverdenen.. Har du noen ide om hvordan man kan få igang noe slikt ?

    • ØysteinS

     Tror det i dette tilfellet ville vært en dårlig løsning. Denne «terminalen» er litt resurskrevende, da den faktisk starter en hel del prosesser. Da ville det vært bedre å ta en screen video, konvertere denne til f.eks en GIF fil som man så bruker som skjermsparer.