Kingsoft Office – nå oppdatert med flere nyheter.

Kingsoft Office er kanskje det beste gratisalternativet til Microsoft Office.

La oss gjøre det klart helt fra starten av. Kingsoft Office er etter vår mening det beste alternativet til Microsoft Office (bedre en Libre Office og OpenOffice).

Kingsoft Office komme som en komplett pakke med tekstbehandler, regneark og presentasjonsverktøy.

 

Det er flere gode grunner til å velge Kingsoft Office.

For det første så er Kingsoft Office gratis å bruke for privatpersoner. For en bedriftsbruker som har behov for makroer så vil Pro-suiten koste ca. 450 kroner.

Kingsoft Office har god kompatibilitet med Microsoft Office formatene. Det betyr at du kan åpne, lese og redigere dokumenter som er opprettet i Microsoft Office uten at du mister de opprinnelige formateringene.

Installasjonen tar heller ikke nevneverdig med diskplass på din maskin. Nedlastet er filen på 64 mb. Installert på maskinen bruker den under 200 mb. plass.

Grensesnittet er langt mer moderne enn det man finner hos konkurrentene Libre Office og OpenOffice, ikke helt ulikt det man finner i Microsoft Office 2013. Man har også mulighet til å skifte tema hvis man ønsker en litt annen «look».

Kingsoft Office lar deg lagre dokumenter, regneark og presentasjoner i nyere Microsoft Office formater (.docx), noe som tidligere var forbeholdt pro utgaven. Andre forbedringer som kan nevnes er bedre støtte for kryptering, bedre PDF-eksport og en bedre brukeropplevelse, samt oppstartstid.

Kingsoft Office for Linux kan lastes ned fra WPS Community sine sider.